NISSAN AITAS MAAILMA TUGEVAIMAL RAMMUMEHEL PÜSTITADA UUE GUINNESSI MAAILMAREKORDI

Žydrūnas Savickas liigutas viie meetri jagu paigalt 12 uut Nissan Note'i, mis kaaluvad kokku 12 941 kg.

Maailma tugevaim mees Žydrūnas Savickas püstitas uue Guinnessi maailmarekordi kategoorias „Kõige rohkem ühe inimese poolt korraga kohalt liigutatud autosid", tõmmates paigalt 12 uut Nissan Note'i, mis kaaluvad kokku 12 941 kg.

Savickasele, kes on viiekordne World Strongest Mani võitja ja keda peetakse üheks kõigi aegade tugevaimaks rammumeheks, anti uue rekordi püstitamiseks vaid üks võimalus. Kandes spetsiaalset tõmbe- ja köierakendit, liigutas ta 12 Nissan Note'i kohalt viie meetri võrra kõigest uskumatu 32,9 sekundiga.

 

Nissanile meeldib uusi rekordeid püstitada ja me seame oma sihid alati kõrgele. Meil on hea meel, et saime abistada Žydrūnast järjekordse maailmarekordi püstitamisel ja näha, et nii paljud tulid teda toetama. Lisaks oli see suurepärane võimalus panna punkt Leedu COTY (Leedu Aasta Auto) üritustesarjale," märkis Nissan Nordic Europe'i suhtekorraldusjuht Taina Erkkilä.

 

See uue maailmarekordi püstitamise üritus on juba teine kord sel aastal, kui Nissan leiab tee rekordite raamatusse. Nimelt aitas Nissan augustis elektrisõidukite liidul ja Norra elektrisõidukite ühendusel püstitada uut Guinnessi rekordit, kui ühes reas sõitsid 260,5 elektriautot, millest suurem osa olid Nissan LEAFid, nende hulgas ka poolik Nissan Half LEAF.