KÜBARATRIKK NCAPI KATSES - UUS PULSAR ON KOLMAS NISSAN, MIS SAI 2014. AASTAL EURO NCAPILT MAKSIMUMPUNKTID

  • Sõltumatu katseorganisatsioon EuroNCAP hindas uue Pulsari ohutuse viie tärni vääriliseks
  • Maksimumpunktid saadi lapse ohutuse eest 18-kuuse mannekeeniga katses
  • Varem on viis tärni saanud ka uus X-Trail ja Qashqai

Nissan tõestas taas, et ohutuse poolest võib nende sõidukeid täielikult usaldada: sõltumatu katseorganisatsioon Euro NCAP tunnistas järjekordse Nissani mudeli viie tärni vääriliseks. Pulsari saavutatud maksimumtulemus tähendab Nissani jaoks kübaratrikki, sest kõigest mõni nädal tagasi pälvisid ka uus X-Trail ja uus Qashqai ohutuse eest maksimaalsed viis tärni.

 

Kokkupõrkekatse aruandes tõstis Euro NCAP esile Pulsari muljetavaldavat tugevust, hinnates jalgade ja reite kaitset heaks ning lisades, et isegi Euro NCAPi kõige karmimas postile otsasõidu katses kaitses sõiduk mannekeene tõhusalt vigastuste eest. Maksimumpunktid sai mudel lapse ohutuse kategoorias (pooleteist aastase mannekeeniga) ning kiidusõnu pälvis Pulsar ka jalakäija ohutuse eest sõiduki ja inimese kokkupõrkel.

 

Ohutus on iga Pulsari lahutamatu osa

Pulsari Euro NCAPi tulemused kinnitavad Nissani enda analüüside tulemusi ning näitavad veenvalt, et Pulsar pakub nii juhile kui ka kaassõitjatele erakordselt tõhusat kaitset. Ohutus on olnud läbi aegade Nissani disaini ja tehnoloogia nurgakivi. Ka tänapäeval paistab Nissan automaailmas positiivselt silma oma muljetavaldava arendustööga passiivse ja aktiivse ohutuse alal.

Pulsari varustuses on mitu tehnilist lahendust, mida selles sõidukiklassis varem pole kasutatud, näiteks liikuvate objektide detektor. See kõrgtehnoloogiline, täisvaatemonitoril põhinev süsteem on nagu digitaalne kaaspiloot, kes aitab jälgida, et miski või keegi tagurdava Pulsari teele ette ei jääks. Samuti võib Pulsari varustusest leida sellised ohutussüsteemid nagu pidurdusabi, sõidurajalt kõrvalekaldumise hoiatussüsteem, pimeala jälgimise süsteem ja tõhusad LED-esituled. 

Pulsar - uus kvaliteet ja Nissani uuenduslikud lahendused C-segmendis

Pulsar, mille ametlik esitlus toimus oktoobris Pariisi autonäitusel ning mis on nüüd üle Euroopa müügile jõudnud, ühendab praktilisuse, tehnoloogia ja kvaliteedi viisil, mis asetab lati C-segmendis uuele tasemele. Täiesti uue Pulsari soontes voolab sama veri, mis Nissani tunnustatud ja edukatel crossover'itel. Mudel on projekteeritud eelkõige C-segmendi tarbijate ootusi arvestades ning paistab silma oma erakordse praktilisusega - näiteks tagaistmel on jalaruumi rohkem kui üheski teises C-segmendi sõidukis.

Pulsari mootorivalikus on kolm jõuallikat võimsusega 110, 115 ja 190 hj. Kõigi nende juurde kuulub standardvarustusena Stopp/Start süsteem, mis aitab vähendada CO2 heitkogust ja suurendada ökonoomsust