Nissani liigub uue tootevaliku ja tehnoloogiaga elektrifitseeritud tuleviku suunas

  • Kuus elektrifitseeritud mudelit Nissani ainulaadse tehnoloogiaga.
  • Nissan lõpetab investeeringud uutesse ainult sisepõlemismootoriga varustatud sõiduautodesse.
  • Nissan vastab autojuhtide liikuvusvajadustele erinevate elektrifitseerimistasemetega mudelite valikuga.li>

Nissan võttis kindla suuna jätkusuutliku tuleviku poole ja tugevdas oma positsiooni Euroopa turul, esitledes oma uut kuueosalist elektrifitseeritud sõidukite seeriat, mis saabub sel suvel.

Nissan tugineb oma elektrialastele teadmistele ning tugevdab üleminekut elektrifitseeritud liikuvusele kaubamärgi seni kõige põnevama ja põhjalikuma pakkumisega.

Pärast otsust mitte investeerida sõiduautodes heitenormi Euro 7, ei too Nissan alates 2023. aastast Euroopas müüki ühtegi ainult sisepõlemismootoriga varustatud sõiduautot. Nissan astub julgeid samme liikuvuse viimiseks uue ajastusse ja prognoosib, et 2026. majandusaastaks moodustab elektrifitseeritud autode osakaal müügist 75%, eesmärgiga jõuda kümnendi lõpuks 100%-ni.

Sellele teadaandel on oluline roll plaani Ambition 2030 täideviimisel, mis on ettevõtte pikaajaline nägemus liikuvus- ja muude lahenduste täiustamiseks.

„Nissan liigub elektrifitseeritud tuleviku suunas ja Euroopa on sel teel esirinnas. Oleme plaani Ambition 2030 kaudu seadnud selged eesmärgid ja sillutame oma uue elektrifitseeritud tootevalikuga teed jätkusuutlikuma tuleviku suunas“, ütles Nissani Aafrika, Lähis-Ida, India, Euroopa ja Okeaania (AMIEO) piirkonna esimees Guillaume Cartier.

„Meie seni kõige mitmekülgsema tootevaliku saabumine on Nissani jaoks Euroopas pöördeline hetk, mis tugineb meie üleilmsele esindatusele ja Alliance'i partnerlusele. Pakume erinevaid elektrilise jõuallika tehnoloogiaid, mis vastavad meie klientide vajadustele, ilma et teeksime järeleandmisi põnevuse osas.“

Lisaks sõidukite arendamisele töötab Nissan ka ulatusliku EV energia ökosüsteemi kallal, mis uurib algatusi aku energiahalduse võimaluste optimeerimiseks ja laiendamiseks. Ühendkuningriigis Sunderlandis asuv Nissani tipptasemel tootmise ökosüsteem EV36Zero koondab sõidukite ja akude tootmise, mis kasutavad taastuvenergiaallikaid, et koostada tuleviku tarbeks tootmisalase liikuvuse kava.

EV36Zero koos piirkonna uue elektrifitseeritud tooteseeriaga on aidanud Nissani viia Euroopas selgele teele elektrifitseerimise ja süsinikuneutraalsuse suunas.

Mitmekülgne valik elektrifitseeritud tuleviku jaoks

Nissan kehtestab elektrifitseeritud pakkumise jaoks võrdlusaluse varasemast rohkemate valikute, suurema põnevuse ja parema juurdepääsetavusega. Hübriidtehnoloogia kasutuselevõtuga JUKE'il, e-POWERI tutvustamisega Qashqail ja X-Trailil ning täiselektrilise Ariya turuletoomisega sel suvel on 2022. aasta see aasta, mil Nissan pakub uusi elektrifitseerimistasemeid, mis vastavad klientide vajadustele.

TEEKOND 100% ELEKTRIFITSEERIMISENI ILMA JÄRELEANDMISTETA

Elektriline revolutsioon aina hoogustub ja Nissan toetab juhte, kes alustavad oma teekonda heitevaba liikumise suunas, erinevate elektriliste crossover'itega. Nissani sõidukite jõuallikate valik kajastab klientide sõiduharjumuste mitmekesisust.

JUKE Hybrid

Nissani kompaktse crossover'i uusim kehastus JUKE Hybrid säilitab JUKE'i isikupära ja annab elektriautodest huvitatud klientidele põhjaliku sissejuhatuse elektrifitseerimise maailma. JUKE Hybridis on ühendatud tundlik jõudlus, nauditav juhitavus ja suurepärane kütusesäästlikkus.

JUKE Hybrid pakub klientidele integreeritud elektrilist sõiduelamust kas multimodaalse jõuallika ja nutika käigukasti kombinatsiooniga, mis viib sõidukit edasi täiselektriliselt, või sisepõlemis- ja elektrimootori kombinatsiooniga. Nissani uuenduslik süsteem e-Pedal Step süsteem võimaldab juhil kasutades ühte pedaali kiirendada ja aeglustada aeglase kiiruseni (~5 km/h), mis suurendab liikvel olles mugavust ja käepärasust.

Uus Qashqai e-POWER

Uus Qashqai tugineb oma pärandile maailma esimese crossover-mudelina ja rikastab crossover'iga sõitmise elamust Nissani ainulaadse e-POWERI jõuseadmega.

Täielikult Nissani väljatöötatud süsteem pakub täiselektrilise sõitmise põnevust ilma laadimisvajaduseta. Täiselektriline mootor tagab kiire ja lineaarse kiirenduse ning väike sisepõlemismootor laeb akut liikvel olles, mis suurendab veelgi juhi kindlustunnet.

Uus X-Trail e-POWER

Uus X-Trail on Nissani julge crossover-pereauto uus versioon, mis on varustatud Nissani uuendusliku e-POWERI jõuseadme ja e-4ORCE'i kõigi rataste juhtimise süsteemiga, et viia sõitjaid uutele pereseiklustele.

e-POWER pakub suurepäraseid elektrilisi sõiduomadusi ja viimistletust. Mudeli vaikust ja mugavust täiendab kahe mootori ja kõigi rataste juhtimise valikuga jõuseadme e-4ORCE täpsus, mis pakub kaasahaaravat ja enesekindlat sõiduelamust.

TÄISELEKTRILINE ELAMUS

Nissan LEAF

Maailma esimene massturu elektriauto LEAF algatas revolutsiooni ja pani aluse moodsatele elektrisõidukitele – alates selle turuletoomisest 2010. aastal on üleilmselt müüdud enam kui 577 000 LEAFI ja LEAFIDEGA on läbitud üle 9 miljardi heitevaba kilomeetri.

Nissan kujundas LEAFIGA välja põhjalikud elektrifitseerimisalased teadmised ja täiustas LEAFI edukat valemit aastakümne jooksul, et muuta elektrisõidukid kõigile kättesaadavaks, pakkudes LEAF 2022-ga veelgi kaunimat välimust, sujuvat ühenduvust ja tõhusaid jõuallika lahendusi.

Nissan Ariya

Ariya tähistab Nissani elektrifitseerimise teekonnal uut peatükki ja see on Nissani esimene täiselektriline kupee-crossover ning Nissani saavutuste tipp. Ariya on esimene sõiduk, milles kasutatakse Nissani poolt Alliance'i jaoks väljatöötatud CMF-EV platvormi ja see pakub ülimat elektrilist elamust: see väljendab Nissani Jaapani DNA-d, pakub dünaamilisi sõiduomadusi ja selle salong on oma segmendis üks avaramaid.

Täiselektrilisele sõitmisele uue tähenduse andval Ariyal on samuti e-4ORCE, mis loob jõu ja juhitavuse vahel ideaalse tasakaalu. Kahe mootoriga süsteemi sujuv võimsusjaotus tagab kiire reageerimise ja suurepärase kiirenduse erinevates sõiduoludes.

Nissan Townstar

Uus Townstar, Nissani täiselektrilise kompaktse tarbesõiduki järgmine põlvkond, on usaldusväärne, tõhus ja jätkusuutlik äripartner, mis on optimeeritud vastama klientide pidevalt muutuvatele vajadustele.

Mudel kasutab ära sünergiat Alliance'i platvormiga ning selle loomisel on keskendutud tõhususele ja praktilisusele. Uus Townstar on varustatud täiselektrilise jõuallikaga, mille sõiduulatus on WLTP kombineeritud tsüklis 300 km, ja rohkem kui 20 tehnoloogilise funktsiooniga, mistõttu sobib see suurepäraselt kauba kohaletoimetamiseks klientidele. See järgmise põlvkonna kompaktne kaubik aitab jätkusuutlikud äritoimingud tulevikukindlateks muuta ja kiirendab üleminekut elektrifitseerimisele.

Nissan Europe'i tarbijasaitidelt Nissani põnevate elektriliste mudelite kohta lisateabe saamiseks külastage aadressi www.nissan-europe.com.

Allikas: https://estonia.nissannews.com/et-EE/releases/release-9cd833c24c8642e8989dd682778d7384-nissani-liigub-uue-tootevaliku-ja-tehnoloogiaga-elektrifitseeritud-tuleviku-suunas?