Nissan toob avalikkuse ette täiesti uue kaubiku Townstar: mängumuutja tarbesõidukite turul

  • Täiesti uus Townstar pakub kompaktse kaubiku segmendi jaoks kõikehõlmavat ja konkurentsivõimelist mudelit nii bensiini- kui ka täiselektriliste jõuallikatega.
  • Tuginedes teerajaja e-NV200 edule, on 100% elektrilise täiesti uue Townstari eesmärk kiirendada üleminekut nullemissiooniga sõitmisele.
  • Ühendades endas üle 20 tipptasemel tehnoloogia ja mitmekülgsete konfiguratsioonidega disaini, pakub uus tarbesõiduk klientidele kindlustunnet ja ühenduvust.

Nissan toob avalikkuse ette järgmise põlvkonna kerge tarbesõiduki – täiesti uue Townstari. Lisaks fossiilkütusele töötavale valikule on antud uue täiselektrilise tarbesõiduki eesmärk muuta ettevõtte tegevused tulevikukindlaks ning kiirendada üleminekut elektrifitseerimisele.

Demonstreerides Nissani tehnoloogiliselt kõige kaasaegsemat tarbesõiduki mudelit, lisab täiesti uus Townstar kompaktsele kaubikule üle 20 tehnoloogia, näidates ennast antud segmendis julge võistlejana.

Tuginedes teerajaja ja elektrilise tarbesõidukite turuliidri Nissan e-NV200 edule, on täiesti uue Townstari täiselektriline versioon optimeeritud klientide vajaduste rahuldamisele. Tänu täiustatud 44 kWh akule, arenenud tehnoloogiale ja madalatele sõidukuludele pakub Townstar tõhusat ja jätkusuutlikku lahendust liikumiseks.

„Kaks tõhusat jõuallikat, ergonoomiline disain ja ainulaadsed tehnoloogiad - täiesti uus Townstar on põhjalikult varustatud klientide üha muutuvate vajaduste rahuldamiseks," ütles Emmanuelle Serazin, LCV & korporatsiooni müügidirektor, Nissan Europe.

„Karmimate heitenormide, linnade juurdepääsupiirangute ja üha suureneva nõudluse tõttu nn viimase miili kättetoimetamise järele peavad nii suured kui väiksed ettevõtted leidma tõhusaid ja jätkusuutlikke lahendusi, et jääda konkurentsivõimeliseks ja optimeerida oma tegevust," jätkab Emmanuelle.

Usaldusväärsed võimalused ja tõhusad jõuallikad

Linnakeskkonnas optimaalse efektiivsuse ja mitmekülgsuse tagamiseks välja töötatud täiesti uues Townstaris on klientide vajaduste rahuldamiseks kaks jõuallikalahendust nii kaubiku kui ka Combi (reisijad) mudelitel.

Rafineeritud bensiinimootori valik on saadaval 1,3-liitrise seadmega, mis vastab täielikult uusimatele Euro 6d-Full heitgaaside normidele ja toodab 130HP ja 240Nm pöördemomenti, pakkudes võrdselt võimsust ja jõudlust.

Teisest küljest varustatakse täiselektriline täiesti uus Townstar 44kWh aku ja täiustatud tehnoloogiaga - seda toetavad Nissani teadmised elektriliste tarbesõidukite valdkonnas. See ühendab intelligentse energiahalduse ja tõhusa aku termojahutuse ühte optimeeritud paketti. Uus kaubik asendab e-NV200 mudelit ning pakub WLTP kombineeritud tsükli raames 245 Nm pöördemomenti ja sõiduulatust 285 km.

Tipptasemel ohutus- ja teabe jagamise tehnoloogiad

Täiesti uus Townstar pakub Nissani kompaktsetele tarbesõidukite mudelitele üle 20 tehnoloogilise funktsiooni.

Laias valikus ohutustehnoloogiate ja täiustatud juhiabifunktsioonidega, nagu külgtuule ja haagise lengerdamise assistenti, pakub täiesti uus Townstar julgustavat ja enesekindlat kogemust rooli taga. Intelligentne hädapidurdus, mis hõlmab jalakäijate ja jalgratturite tuvastamist ja ristmiku abi, samuti käed-vabad parkimist ja intelligentset püsikiirusehoidjat, asetab Townstari kategoorias esiplaanile.

Nissan integreerib 360° vaate ekraani (AVM) esimest korda kompaktse kaubiku segmendis. Kaamerate komplekti abil kuvab süsteem 360-kraadise ülevaate sõiduki ümbrusest, andes juhtidele linnas parkimisel täieliku meelerahu.

Täiselektrilise täiesti uue Townstari kliendid saavad nautida ka uuenduslikku ProPILOT täiustatud juhiabisüsteemi. Autojuhtide toetamine maanteesõidul on funktsioon, mis võimaldab sõidukil automaatselt aeglustada täieliku peatumiseni ja kiirendada, jälgides eesolevat sõidukit, samuti hoides autot sõidurajal keskel – isegi kerge kurvide korral.

Mugavad ühenduvusfunktsioonid, nagu E-Call, Apple CarPlay / Android Auto ja juhtmeta telefoni laadimine, on saadaval kogu tootevaliku ulatuses alates turule tulemisest, lisaks on alates täiselektrilise versiooni turule toomisest saadaval täiendavad täiustatud Connected Services (ühendatud teenused).

Neid ühendatud teenuseid näidatakse 8-tollise puuteekraani kaudu, mis on täiselektrilises täiesti uuest Townstaris ühendatud juhi ees asuva 10-tollise digitaalse kombimeetriga.

Täiustatud salongi ja välimuse disain

Alliance CMF-CD platvormile ehitatud täiesti uus Townstar on ehitatud algusest peale, pidades silmas kvaliteeti ja funktsionaalsust. See kannab uut Nissani brändi logo, tehes Townstarist esimese sellega toodetud Euroopa mudeli ja uusima, mis võetakse kasutusele Nissan NEXT ümberkujundamiskava alusel, mis seab esikohale jätkusuutliku kasvu ja kasumlikkuse kogu ettevõtte globaalses tegevuses.

Täiesti uus Townstari kaubiku versioon on välja töötatud nii, et see vastaks ideaalselt selliste klientide vajadustele, kess otsivad mitmekülgsust, mugavust, ruumi ja kaubavedu lisaks käed-vabad parkimissüsteemile keerulise linnaparkimise jaoks.

Täiesti uue Townstari kombineeritud versioon toetab peresid teel olles tohutute nutikate hoiustamisvõimalustega, mis ulatuvad kuni 775 liitrini. Alates täiustatud istme- ja ukseviimistlustest kuni kaasaegse keskkonsooli ja armatuurlaua viimistluseni tervitab täiesti uue Townstari kabiin kliente oma sõiduautoliku salongi mugavusega. Lisaks turvafunktsioonidele, nagu turvavöö meeldetuletus, automaatne avariipidurdussüsteem, sõiduraja hoidmise abifunktsioon, pimenurga jälgimissüsteem ja liiklusmärkide tuvastamise funktsioon.

Täiselektriline täiesti uus Townstar peegeldab Ariya esteetilisi vihjeid, sealhulgas LED-signatuuriga esitulesid ja aerodünaamilist esikilpi, mis ühendab keerulise Kumiko mustri ja värske V-kujulise disaini koos päevasõidutuledega.

Samuti paistab täiesti uue Townstari bensiiniversioon tänu oma blokeerivale iluvõrele silma terava ja dünaamilise välimusega. Samuti on antud mudelil olemas nn õhkkardinad, mis on integreeritud õhuvoolu optimeerimiseks esimese põrkeraua ja esirataste ümber, vähendades nii takistust ja optimeerides autonoomsust ja kütusekulu.

Kohandatav ärilahendus

Tänu mitmekülgsetele konfiguratsioonidele on täiesti uus Townstari kaubik põhjalikult projekteeritud, et olla usaldusväärne, mugav ja tõhus liikuv äripartner.

Uus kompaktne kaubik, millel on kuni 3,9 m3 kaubaruumi, suudab hõlpsalt vedada kahte Euroalust ja kuni 800 kg kaupa, samas kui võimsad jõuallikad annavad sõidukile 1500 kg pukseerimisvõimsust, kohandudes vastavalt iga ettevõtte erinõuetele.

Kaubaruumis on küljel suured lükanduksed, mis hõlbustavad kaubiku tühjaks laadimist ning samuti on seal 60/40 klaasuste võimalus, mida saab avada 180-kraadi või tagaluugi võimalus. Antud mudel pakub ka nutikaid hoiustamislahendusi ning spetsiaalset ruumi kontoritööriistade jaoks sõidukis.

Tarbesõidukite juhtiv 5-aastane garantii

Nissan kinnitab veelkord oma pühendumust kvaliteedi ja kindlustunde pakkumisele, kusjuures Nissani tarbesõidukite tootevaliku omanikud saavad lisaks EV versiooni 8-aastasele või 160 000 km läbisõidu akugarantiile kasu ka tööstusharu juhtivast üleeuroopalisest 5-aastasest või 160 000 km läbisõidu garantiist.
See hõlmab laiendatud kaitset, värvigarantiid, originaalosade ja tarvikute kasutamist ning autoabi, pakkudes nii ulatuslikku kaitset täiendava meelerahu tagamiseks.

# # #

Teave Nissan Motor Co., Ltd. kohta
Nissan on üleilmne sõidukitootja, kes müüb kaubamärkide Nissan, INFINITI ja Datsun all üle 60 mudeli. 2018. majandusaastal müüs ettevõte üle kogu maailma 5,52 miljonit sõidukit, teenides 11,6 triljonit jeeni tulu. Nissani üleilmsest peakontorist Yokohamas Jaapanis hallatakse ettevõtte tööd kuues piirkonnas: Aasia ja Okeaania, Aafrika, Lähis-Ida ja India, Hiina, Euroopa, Ladina- ja Põhja-Ameerika. Nissan on teinud Prantsuse autotootjaga Renault koostööd alates 1999. aastast ja 2016. aastal omandas Nissan 34% suuruse osaluse ettevõttes Mitsubishi Motors. Renault-Nissan-Mitsubishi liit müüs 2018. kalendriaastal ühiselt 10,76 miljonit sõidukit.

Nissanist Euroopas
Nissan on kõigist ülemere tootjatest ühe parima esindatusega Euroopas, andes kohapealses kujundus-, uurimis- ja arendustegevuses, tootmises, logistikas ning müügi- ja turundustegevuses tööd üle 16 000 töötajale. 2019. aastal tootsid Nissani tehased Ühendkuningriigis, Hispaanias ja Venemaal ligikaudu 465 000 sõidukit, sealhulgas autasu pälvinud crossover'id, tarbesõidukid ja Nissan LEAF. Püüeldes oma eesmärgi poole saavutada heitgaasivaba ja surmajuhtumiteta maantee, on Nissan oma intelligentse mobiilsuse visiooniga selle valdkonna liider. Olles välja töötatud Nissani toodete ja tehnoloogia ühendusliini juhtimiseks, ankurdab see 360-kraadine käsitlusviis tuleviku mobiilsusele ettevõtte kriitilised otsused teemadel, kuidas autosid energiaallikaga varustada, kuidas autosid juhtida ning kuidas autod ühiskonda integreeruvad.

Teave Nissan Nordic Europe Oy kohta
Nissan Nordic Europe Oy on Nissani impordi- ja turustusettevõte Soomes, Rootsis, Norras, Taanis, Eestis, Lätis ja Leedus. Ettevõttel on ligikaudu 175 töötajat ja selle peakontor asub Soomes Espoos.

Lisateavet meie toodete, teenuste ja jätkusuutlikule liikuvusele pühendumise kohta leiate aadressilt nissan-global.com. Meid saate jälgida ka FacebookisInstagramisTwitteris ja LinkedInis ja vaadata meie uusimaid videoid YouTube'is.

Rohkem infot:
Henri Daum, Marketing Manager
Tel +372 5343 5754
hdaum@nissan-europe.com

Marina Maneas Bakkum, Communications Director, Nissan Nordic Europe
Tel +47 9002 1343
mmaneasbakkum@nissan-europe.com

Margus Mikk, Country Manager
Tel +372 502 4304
mmikk@nissan-europe.com

Artikli algallikas: https://estonia.nissannews.com/et-EE/releases/release-c252360e116720126985295f9d540ed1-nissan-toob-avalikkuse-ette-taiesti-uue-kaubiku-townstar-mangumuutja-tarbesoidukite-turul#?&