Nissan X-Trail jõuab järgmisel suvel Euroopasse

  • 2022. aasta suvel jõuab Euroopasse uus pereautoks mõeldud linnamaastur.
  • Alliance'i CMF-C-platvormil põhinevale sõidukile on iseloomulikud suurem mitmekülgsus, käepärasus ja mugavus.
  • Turule toomisel on linnamaastur varustatud Nissani uuendusliku e-POWERI jõuseadmega.

Nissani pilkupüüdvate crossover'ite valikusse lisandub järgmisel suvel (2022) täiesti uus linnamaastur X-Trail, mille maailma esmaesitlus toimus messil Auto Shanghai 2021.

Sarnaselt Qashqaile põhineb ka see Alliance'i tipptasemel CMF-C-platvormil, mis loodi nii Nissani täiustatud e‑POWERI jõuseadme jaoks kui ka tipptasemel juhiabitehnoloogia, parema viimistletuse ja dünaamilise jõudluse esitlemiseks.

Uus X-Trail on pereautoks mõeldud eduka linnamaasturi neljas põlvkond ja selles on alles eelmiste põlvkondade õnnestunud omadused: sõiduk pakub paindlikku ja mitmekülgset salongi ostjatele, kes soovivad nii seikluslikkust kui ka Nissani uusimaid pardatehnoloogiaid. Sarnaselt praegusele X-Trailile on ka uus versioon saadaval kokkuklapitava kolmanda istmereaga, mis suurendab pereliikmete ja sõprade jaoks lisamugavust ühiste rikkalike kogemuste nautimisel kodust eemal, samas on sõiduk hõlpsaks parkimiseks piisavalt kompaktne.

e-POWER

Uus X-Trail on saadaval koos Nissani e-POWERI jõuseadmega, mis on Nissani ainulaadne tehnoloogia ja ettevõtte intelligentse mobiilsuse strateegia üks põhikomponentidest.

e-POWERI jõuseade on ainulaadne selle poolest, et bensiinimootorit kasutatakse ainult elektrienergia tootmiseks ning rattaid käitab ainult elektrimootor. See tähendab, et mootor töötab alati optimaalses vahemikus, mis tagab traditsioonilise sisepõlemismootoriga võrreldes suurema kütusesäästlikkuse ja madalama CO2-heite. See on täiesti uut tüüpi jõuseade klientidele, kes pole veel valmis täiselektrilist sõidukit ostma, kuid tahavad nautida elektrifitseeritud jõuseadme eeliseid.

4WD-versiooniga X-Trail on jätkuvalt sobiv Nissan seiklushimulistele peredele, kellele sobib selle vastupidavus ja mitmekülgsus, mida toetab lume või maastiku jaoks konfigureeritav täiustatud nelikveosüsteem, mis suurendab enesekindlust keerulistes tingimustes, nii maanteel kui ka maastikul.

Crossover'ite terviklik valik

Uue X-Traili saabumine 2022. aasta suvel paneb punkti Nissani pilkupüüdva mudelivaliku täielikule uuendamisele.

Uus X-Trail jätkab Nissani äritegevuse ümberkujundamise plaani Nissan NEXT loosungi all Nissani julget ja innovaatilist teed elektrifitseeritud tuleviku suunas, mis hõlmab silmapaistva ja julge teise põlvkonna Juke'i tutvustamist 2019. aasta novembris, uue ja rabava täiselektrilise Ariya crossover'i ülemaailmset avalikustamist 2020. aasta juulis ning ikoonilise ja teedrajava Qashqai kolmanda põlvkonna tutvustamist 2021. aasta veebruaris.

„Nissani tootevaliku uuendamine jätkub tempokalt. Uus X-Trail jääb truuks oma väljakujunenud linnamaasturivalemile, mis on Nissani jaoks alates esimese mudeli tutvustamisest 2001. aastal väga edukas olnud. See pakub suuremat tõhusust, viimistletust, mitmekülgsust ja kasutajasõbralikku tehnoloogiat. Ja see täiendab ka teisi elektrilisi crossover'eid oma seerias, pakkudes klientidele elektrilise jõuseadmega silmapaistvat linnamaasturit igapäevaseks kasutuseks," ütles Nissani Aafrika, Lähis-Ida, India, Euroopa ja Okeaania (AMIEO) piirkonna esimees Guillaume Cartier.


# # #

Teave Nissan Motor Co., Ltd. kohta
Nissan on üleilmne sõidukitootja, kes müüb kaubamärkide Nissan, INFINITI ja Datsun all üle 60 mudeli. 2018. majandusaastal müüs ettevõte üle kogu maailma 5,52 miljonit sõidukit, teenides 11,6 triljonit jeeni tulu. Nissani üleilmsest peakontorist Yokohamas Jaapanis hallatakse ettevõtte tööd kuues piirkonnas: Aasia ja Okeaania, Aafrika, Lähis-Ida ja India, Hiina, Euroopa, Ladina- ja Põhja-Ameerika. Nissan on teinud Prantsuse autotootjaga Renault koostööd alates 1999. aastast ja 2016. aastal omandas Nissan 34% suuruse osaluse ettevõttes Mitsubishi Motors. Renault-Nissan-Mitsubishi liit müüs 2018. kalendriaastal ühiselt 10,76 miljonit sõidukit.

Nissanist Euroopas
Nissan on kõigist ülemere tootjatest ühe parima esindatusega Euroopas, andes kohapealses kujundus-, uurimis- ja arendustegevuses, tootmises, logistikas ning müügi- ja turundustegevuses tööd üle 16 000 töötajale. 2019. aastal tootsid Nissani tehased Ühendkuningriigis, Hispaanias ja Venemaal ligikaudu 465 000 sõidukit, sealhulgas autasu pälvinud crossover'id, tarbesõidukid ja Nissan LEAF. Püüeldes oma eesmärgi poole saavutada heitgaasivaba ja surmajuhtumiteta maantee, on Nissan oma intelligentse mobiilsuse visiooniga selle valdkonna liider. Olles välja töötatud Nissani toodete ja tehnoloogia ühendusliini juhtimiseks, ankurdab see 360-kraadine käsitlusviis tuleviku mobiilsusele ettevõtte kriitilised otsused teemadel, kuidas autosid energiaallikaga varustada, kuidas autosid juhtida ning kuidas autod ühiskonda integreeruvad.

Teave Nissan Nordic Europe Oy kohta
Nissan Nordic Europe Oy on Nissani impordi- ja turustusettevõte Soomes, Rootsis, Norras, Taanis, Eestis, Lätis ja Leedus. Ettevõttel on ligikaudu 175 töötajat ja selle peakontor asub Soomes Espoos.

Lisateavet meie toodete, teenuste ja jätkusuutlikule liikuvusele pühendumise kohta leiate aadressilt nissan-global.com. Meid saate jälgida ka FacebookisInstagramisTwitteris ja LinkedInis ja vaadata meie uusimaid videoid YouTube'is.

Artikli algallikas: https://estonia.nissannews.com/et-EE/releases/nissan-x-trail-jouab-jargmisel-suvel-euroopasse?&&