NISSAN FUTURES KESKENDUB AUTONOOMSELE SÕIDUTEHNOLOOGIALE JA JULGETELE PLAANIDELE SEOSES ELEKTRIAUTODE AKUTEHNOLOOGIAGA

Esimest korda avaldati Euroopa kõige ulatuslikuma uuringu tulemused, mis puudutab autonoomse sõidutehnoloogia sotsiaalset ja majanduslikku mõju.
Nissan ja Eaton andsid teada lahenduse xStorage HOME portfelli suurenemisest kuue toote võrra – müük algab Euroopas homme.
Lahendusele xStorage HOME lisandub xStorage BUILDING, mille kaudu valmistuvad Nissan ja Eaton andma Amsterdam Arenale toidet elektriautode akudega. 

Nissan võõrustab Nissan Futuresi sarja teist üritust, mille kesksel kohal on autonoomne sõidutehnoloogia, tehisintellekt ja ühendatud autode tulevik. Nissani peasündmus erinevate oluliste elektriautode akutehnoloogia teadaannete kõrval on nutikate transpordilahenduste strateegia, mille käigus jagab ettevõte oma plaane nutika võimsuse, nutika sõiduviisi ja nutika lõimimise vallas.

Nissani nutikate transpordilahenduste eesmärk on heitgaasivabad sõidukid ja surmajuhtumiteta maanteed ning see juhib ettevõtte toodete ja tehnoloogia ühendusliini, ankurdades ettevõtte kriitilisi otsuseid teemadel, kuidas autosid energiaallikaga varustada ning kuidas autosid juhtida ja ühiskonda integreerida. Nissan Futures tegeleb otseselt nende teemadega ja pakub platvormi oma mõtteviisi ja asjatundlikkuse jagamiseks nutikate transpordilahenduste debati raames.


Tänane Nissan Futuresi sarja üritus toob oma teadaannete, inspireerivate kõnede ja esitlustega kokku tööstuse juhid, meedia, partnerid ja valitsussektori huvirühmad, et korraldada mõtlemapanevaid seminare, mille eesmärk on panna alus nutikate transpordilahenduste revolutsioonile.


Nissan avaldab üritusel mitu murrangulist teadaannet, mis keskenduvad autonoomsele sõidutehnoloogiale ja järgmise põlvkonna akutehnoloogiale. Teadaanded on järgmised.


Euroopa kõige mitmekülgsema aruande Teede vabastamine: Euroopa autonoomsete sõidukite tuleviku kujundamine avaldamine, mis uurib tarbijate suhtumist ja riiklikku poliitikat seoses autonoomse sõidutehnoloogiaga. Aruande koostas sõltumatu töörühm Policy Network ja seda täiendab laiaulatuslik tarbijauuring, mis hõlmab 6000 vastajat kuuest Euroopa riigist ning mis näitab, mida on vaja sotsiaalse ja seadusandliku keskkonna loomiseks, et see uus tehnoloogia saaks areneda.

Nissani ja Eatoni koduse energiasalvestuslahenduse xStorage HOME portfelli lisandub kuus toodet. Selle aasta mais väljakuulutatud xStorage HOME annab tarbijatele suurema kontrolli selle üle, kuidas ja millal nad energiat oma kodudes kasutavad, mis võimaldab neil energiakuludelt säästa kuni 600 eurot aastas. Teadaanne saabub koos xStorage HOME’i müügi algusega homme Euroopas.

Nissani ja Eatoni kaubandusliku energiasalvestuslahenduse xStorage BUILDING avaldamine, mis varustab toitega maailmakuulsat Amsterdami Arenat osana kümneaastasest lepingust. See Euroopa suurim energiasalvestussüsteem, milles kasutatakse 280 Nissan LEAFI akut, pakub 55 000-istmelisel staadionil suursündmuste ajal varutoidet.

Nissan Europe’i esimees Paul Willcox ütles: „Tulevik pakub tohutult võimalusi neile, kes on piisavalt vaprad, et olla valmis ootamatusteks ja võtta esimesena kasutusele tulevikutehnoloogia. Meie eesmärk on kasutada oma kirge ja asjatundlikkust, mis on saadud rohkem kui 100-aastasest kogemusest autotööstuses, et aidata meil elada puhtamat, turvalisemat ja jätkusuutlikumat elu. Meie nutika lõimimise strateegia kasvab, nutika sõiduviisi strateegia on täideviimisel ja meie nutika võimsuse plaanid on suuremad ja julgemad kui kunagi varem.


„Täna on meil rõõm jagada neid arendusi kogu maailmaga, kuna oleme veendunud, et see aitab panna nutikate transpordilahenduste ja energiahalduse vallas aluse sotsiaalsele revolutsioonile.”