ALATI KÕRGEMALE JA KAUGEMALE: NISSANIT SAADAB TARBESÕIDUKITE SEGMENDIS JÄRJEST SUUREM EDU

  • Nissan andis teada 40% kasvust tarbesõidukite sektoris
  • Nissanil on Euroopas üks suurimaid tarbesõidukite valikuid, kuhu kuulub ka heitevaba e-NV200
  • Tooteseeria teeb terviklikuks NV300 keskmise suurusega kaubik
  • Nissan Navara, mis esindab segmendi kõige moodsamat disaini ja inseneritööd, on 80 aasta pikkuse pikapitealase oskusteabe tulemus
  • Kõigi Nissani tarbesõidukitega kaasneb turu parim viieaastane üleeuroopaline tootjagarantii*
  • Kiiresti kasvav müügivõrgustik moodustab tarbesõidukite klientidele mugava ostukeskuse
  • „Veereva šassiiga" raamkaubikud on ideaalne platvorm kohandatud teisenduste jaoks

1.11.2016 – Nissan tõstab Euroopas ühe kõige suurema tarbesõidukite seeriaga lati uuele kõrgusele. Hiljuti Hannoveri autonäitusel esitletud NV300 saabumisega on tarbesõidukite tootepere uuenduskuur nüüd lõppenud.

Uue NV300 üleilmse meediakampaaniaga langeb kokku Nissani teadaanne, et eelmise aastaga võrreldes on tarbesõidukite müük kasvanud ligikaudu 40%.

Kaubamärgi tarbesõidukite seeriasse kuulub rahvusvahelise pikapite auhinna praegune omanik Navara, kaubikud NV200 ja NV400 ning veokid NT400 ja NT500. Seeriasse kuulub ka teedrajav maailma esimene täiselektriline tarbesõiduk e-NV200.

Nissan Europe’i tarbesõidukite osakonna juht Robert Lujan ütles: „NV300 täidab viimase tühimiku meie tarbesõidukite seerias ja hakkab meie turuplaanides mängima pearolli. Meie eesmärk on pakkuda tarbesõidukite turust 4% osa, mis on meie prognooside kohaselt meie praegust kasvumäära arvestades saavutatav.”

Nissani tarbesõidukid on mõeldud kasutamiseks erinevatel kasutusaladel ja valdkondades ning need esindavad nutikat mõtteviisi. Sõidukite kaubaruum on praktiline ja hõlpsalt kasutatav, kabiin on mugav ja võimaldab pikki tunde mugavalt rooli taga istuda, sõidukid on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega ning nende ülalpidamiskulud on väikesed.

Nissani usaldust tarbesõidukite kvaliteedi vastu näitab selle turu parim viieaastane 160 000 km (100 000 km mudelil e-NV200) üleeuroopaline tootjagarantii, mida saab täielikult edasi anda järgmistele omanikele.

Nissan on Euroopas moodustanud ligikaudu 2000 tarbesõidukite esindusest koosneva võrgustiku, mille asjatundlikud töötajad oskavad ärikasutajale soovitada täpselt õige sõiduki. Need esindused on nüüd mugavad mitmekülgsed müügikohad, kust leiavad endale sobiva sõiduki nii kaubikute, veokite kui ka pikapite kliendid. Plaanis on võrgustikku veelgi suurendada.

Nissani tarbesõidukid on ideaalne platvorm, millele luua eri valdkondade jaoks sobivaid teisendusi. Nissani teisenduslahendused moodustavad sõidukite registreerimise järgi turust 97% ja nende hulka kuuluvad autoelamud, jahutusega transport, kallurid ja multimeediumi leviedastuse lahendused.

Nissan Navara

2015. aasta lõpus turule toodud täiesti uus Nissan Navara asetab kuni ühetonnise kandevõimega pikapite klassis lati uuele kõrgusele. Vastupidav ja nutikas Navara ühendab Nissani parimad omadused crossoverite segmendis, mis on saavutatud autodega, nagu Nissan Qashqai ja X-Trail, 12 mudelipõlvkonna jooksul saadud kogemustega vastupidavate ja praktiliste pikapite kujundamisel ja tootmisel.

Navara on saadaval kere variantidega Double Cab ja King Cab ning see on ehitatud vastupidava redelraami peale. Sõidukil on uus viie hoovaga spiraalvedruga tagavedrustus, mis suurendab dünaamilisi sõiduomadusi ja mugavust igasugustes tingimustes. Vedrustus kuulub segmendis esimest korda Double Cabi versioonide standardvarustusse.

Navara standardvarustusse kuulub sõiduautot meenutav rafineeritus, stiil, mugavus ja kvaliteet ning tehnoloogilised lahendused, mida tavaliselt ei seostata tarbesõidukite segmendiga. Nende hulka kuulub Nissani teedrajav täisvaatemonitor (AVM) ja nutikas hädapidurdusabi.

NV200

NV200 on Nissani kompaktkaubik. Kaubik on mõeldud äriklientidele, kes soovivad natuke väiksemat, sujuvamat ja tõhusamat sõidukit ning see on ideaalne kombinatsioon ruumikusest, mitmekülgsusest, funktsioonidest, tehnoloogiast ja väärtusest. Sõidukit müüakse praegu rohkem kui 40 riigis ja see on võitnud auhindu üle terve maailma, kaasa arvatud rahvusvahelise aasta kaubiku auhinna Euroopas.

E-NV200

2014. aastal turule toodud e-NV200 ühendab endas heitevaba Nissan LEAFi luukpära täiustatud jõuseadmete tehnoloogia ja väikesed käituskulud NV200 praktiliste kaubavedamise võimalustega. e-NV200 nimetati prestiižsel 2014. aasta järgmise rohelise auto auhindade galal aasta tarbesõidukiks. Hinnatud tiitel tunnustab nii e-NV200 innovaatilist olemust kui ka väikseid heitkoguseid ja kulusid.

Elektrikaubiku mitmekülgsuse demonstreerimiseks muutis Nissan ühe valitud e-NV200 ülimaks ratastel ööklubiks nimega PART e-VAN, mis sisaldab helisüsteemi, baari ja sädelevat diskokera.

Nissan tähistas oma silmapaistvat tarbesõidukite seeriat ja kaubamärgi lubadust „Innovation that excites” veokipalli mänguga. See innovaatiline video tähistab Nissani partnerlust UEFA Champions League’iga ning selles saab näha jalgpallurit Yaya Touré, kes on Nissani üleilmne esindaja, koos sõpradega kasutamas tarbesõidukite seeria sõidukeid platvormidena oma oskuste näitamiseks. Vaadake põnevat videot https://www.youtube.com/watch?v=uRe2uGQrlbY.