AUHINDADEGA PÄRJATUD NISSAN NAVARA SAI EURO 6 MOOTORI, MIS VÄHENDAB NII SÕIDUKI HEITKOGUSEID KUI KA KÜTUSEKULU

  • Nissan Navara sai täiustatud jõudlusega 2,3-liitrise dCi diiselmootori.
  • Mudeli CO2 heitkogused on oma klassis väikseimad ja tänu AdBlue SCR-süsteemile on vähenenud ka NOx heitkogused.
  • Navara mudelivaik on nüüd kütusesäästlikum ja sel on palju muid täiustusi.
  • Vastupidav ja tehnoloogiast pungil Nissan Navara sai 2016. aasta rahvusvahelise parima pikapi autasu.
  • Sõidukiga kaasneb pikapite klassis ainulaadne standardne viie aasta / 160 000 km tehasegarantii.

Pikapite juhid said veel ühe suurepärase põhjuse Navara valimiseks. Mudel on juba pälvinud 2016. aasta rahvusvahelise pikapite autasu ning on tuntud oma vastupidavuse ja jõudluse poolest. Nüüd on terve mudelivalik saanud ka täiustatud ja keskkonnasäästliku Euro 6 mootori.

Täiustatud on nii Navara 2,3-liitrise dCi diiselmootori 190 hj kaksikturboga kui ka 160 hj ühe turboga versiooni. Muudatus on märkimisväärselt parandanud pikapi keskkonnahoidlikkust, mis on ostjate jaoks oluline tegur, kuna see mõjutab käituskulusid. CO2 heitkogused on nüüd vaid alates 167 g/km, mis on eelkäija Euro 5 mootoriga võrreldes 2 g/km vähem. Kütusekulu on ametlikus kombineeritud tsüklis 6,3 l / 100 km, mis on eelkäijaga võrreldes 0,1 l / 100 km kohta vähem.

 

Ka Nissan Navara Euro 6 mootori lämmastikoksiidi (NOx) kogus on tänu valikulise katalüütilise redutseerimise (SCR) süsteemile väiksem. Navarale on paigaldatud AdBlue paak, mille kütuseava luuk asub diislipaagi luugist teisel pool sõidukit, et vältida paakide segiajamist. Paagi saab maksimaalse paindlikkuse tagamiseks täita nii kanistritest kui ka pumpadest. See mahutab 17 liitrit AdBlue vedelikku, mis võimaldab tankimiste vahel sõita kuni 11 500 km. AdBlue süsteemiga seotud juhiabi teated on integreeritud Navara värvilisse LCD-kombimeetrisse, mis asub kesksel teabeekraanil kahe peamise näidiku vahel.

Nissan Navara tehnilistes omadustes on tehtud ka muid muudatusi.  

- Tühikäigul seiskamise ja käivitamise süsteem (ISS), mis vähendab kütusekulu, kuulub nüüd kõigi Navara manuaalkäigukastiga mudelite standardvarustusse (alates varustustasemest Acenta).

- Kõigil Navara mudelitel on nüüd värviline kombimeeter, kiirushoidik, kiiruspiirik, Bluetoothi vabakäe-helisüsteem ja rooli multifunktsionaalsed juhtnupud.

- Täimass (GVW) on suurenenud 35 kg ja tühimass 5–38 kg (olenevalt mudelist).

- Kandevõime ligikaudu 900 kg ja pukseerimisevõime 3,5 tonni ei muutu. 

Auhindadega pärjatud Nissan Navara, mis on saadaval kerestiilidega Double Cab ja King Cab, on vastupidav pikap ja tänapäevase pikpijuhi jaoks ideaalne partner. Ainsana pikapite klassis on Double Cab kerega mudelitel viie hoovaga spiraalvedruga tagavedrustus, mis suurendab dünaamilisi sõiduomadusi ja mugavust igasugustes tingimustes. Lisaks eristab Navarat rivaalidest Nissani standardne viie aasta / 160 000 km tehasegarantii, mille saab täielikult edastada järgmistele omanikele ning mida saab lisatasu eest pikendada kuni 250 000 kilomeetrini.

Navara täiustused väljendavad selgelt Nissani eesmärki tuua täiustatud tehnoloogiad turu igasse sektorisse ning muuta sõitmine mugavamaks ja ohutumaks. Navaral on Nissani teedrajav täisvaatemonitor (AVM) ja eesoleva ohu hädapidurdusabi (FEB), mis on saanud populaarseteks Nissani kõige paremini müüdavatelcrossover’itel Qashqai ja X-Trail.